Wednesday, 15 October 2014

Cara Menjana Income 4 Angka Dengan 8Share

Menjana Income 4 Angka Dengan 8Share

Hari ini saya akan kongsikan antara lubuk lubuk menjana income secara online yang juga merupakan alternatif kepada menjana income dengan Nuffnang. 8share merupakan satu platform yang memberi peluang kepada semua golongan bagi menjana income sampingan melalui iklan yang dibayar 0.20sen bagi setiap unique visitor.

Apa yang saya kongsikan kali ini adalah kerja keras yang saya lakukan bagi menjana income 4 angka selama satu tahun setengah. Lama bukan? Tapi saya rasa cukup berbaloi kerana tiap bulan saya dah dapat maintain jana RM100-RM150

Disini saya sertakan bukti janaan income 4 angka yang saya lakukan hasil kerja keras selama setahun setengah. Niat saya bukan nak menunjuk-nunjuk tapi sebagai motivasi kepada diri anda yang ingin menjana income sampingan secara online.

Kalau saya boleh lakukan mustahil anda tidak boleh lakukan. Malah anda mungkin boleh lakukan jauh lebih baik dari saya.

Cara Menjana Income 4 Angka Dengan 8Share

Jumlah terkumpul adalah sebanyak RM1,147.01 dan ini merupakan pencapaian saya yang terbaik selama berjinak-jinak dengan iklan melalui media social.

Cara Menjana Income 4 Angka Dengan 8Share

Teknik yang saya guna pakai bagi menjana income 4 angka melalui 8share hanya boleh dilakukan oleh blogger atau social media yang mempunyai followers yang banyak.

Saya tidak fokuskan kepada social media seperti facebook, twitter akan tetapi saya hanya fokuskan iklan-iklan 8share pada blog ataupun website bagi mendapatkan unique visitor.

Caranya mudah sahaja anda hanya perlu tampal iklan 8share pada blog atau website anda. Cara ini lebih effektif berbanding dengan sharing melalui media social.

Iklan dalam keadaan statik jika ditampal pada laman blog dan menjadikan kemungkinan untuk menjana income yang lebih tinggi berlaku sekiranya blog/website menerima kunjungan yang tinggi.

Payment Proof 8share

Bulan lepas saya telah menerima bayaran sebanyak RM400 dari 8share, Saya cashout pada hujung pertengahan bulan ogos sebanyak RM401. RM1 cas yang dikenakan semasa proses transaksi berlaku ke akaun bank anda.
NEXT ARTICLE Next Post
PREVIOUS ARTICLE Previous Post
NEXT ARTICLE Next Post
PREVIOUS ARTICLE Previous Post
 
banner

Delivered by FeedBurner